HÍRÖS FÉLMARATON - 2012. szeptember 30.

 A VI. Híros félmaraton sok ember számára emlékezetes maradt, hiszen már az előző nap is jó hangolatban telt, mikor a Hírös Futóklub néhány tagja és az aktív segítők megépítették a versenyközpontot, s kijelölték a pályát.... bővebben a www.iusegy.com honlapon.

Képek a képtárban!

Hírös Félmaraton -2016 09. 25.

 
 
 
 
 
 
 
Chipes eredmények  ITT >
300 m és az 1000 m eredmények  ITT >
 

Új helyszínen is Hírös maradt a félmaraton!

Ebben az évben is szeptember utolsó vasárnapján került megrendezésre a Hírös-félmaraton. Bár az előjelek nem voltak kedvezőek (helyszín változtatás, időjárás), a Szervezők mégis bizakodva várták a hétvégét.

Az új helyszín a hetényegyházi sportpálya/fogathajtó pálya volt, ami szép környezetet biztosított a rendezvénynek. A tágas területen több száz méteren lehetett látni a futók sorát....
A heti esőzés ezen a területen ma munkanapokra jutott, így szombaton már száradt az útvonal. Az útvonal, ami csodálatos volt: a földút fölé védően hajoltak a hatalmas tölgy- és nyárfák. 
A szombati Pálya-befutáson egyöntetű volt a vélemény: hangulatos pálya, a természet szépségeivel, nehézségeivel...
A változás ellenére továbbra is 1-2-3 körös volt verseny, s féltávnál a frissítő. 
Talán a fenti körülmények, talán más okok miatt a jubileumi versenynél kevesebb induló volt, de létszámuk így is közel 500 fő volt!
A versenyre való felkészülést "Erős Pista" jelenléte tuningolta, a bemelegítést Vágó Petra vezényelte. 11 órakor Péter Attila szavára vágott neki a távnak a félmaratonisták mezőnye. Előtte az ovisok mutatták meg az útirányt, s végén az iskolások versenye zárta a rajtot. Mire az utolsó iskolás is célba ért, szinte érkezett a leggyorsabb félmaratonista az első körét teljesítve.
21 km eredménye /abszolút/:
Patocskai Tamás
01:26:35
 
Molnár Mihály
01:28:49
 
Puskás Zoltán
01:30:41
 
 
Bor Katalin Diána
01:31:59
 
Radics Anna
01:44:44
 
Geráné Tapasztó Ágnes
01:46:08
 
 
Az eredmények  böngészhetőek:
A fényképek a IUSTITIA Egyesület honlapján hamarosan megtalálhatóak.
S verseny végén mindenki jólesően fogyasztotta nemcsak a befutó csomag tartalmát, de a Terülj,terülj asztalka"-ról is. A végén pedig a többféle ízesítésű tésztaparti zárta a kalóriapótlást.
A támogatók jóvoltából nemcsak a dobogósok, de a szerencsések is gazdagodhattak: Univer-csomaggal (külön Erős Pista, külön Édes Anna!) Stenge-autóalkatrész utalvánnyal, Szeleshát Szőlőbirtok borával.
Köszönet a további támogatóknak is: Modern Home Studió, NEA, Kecskemét Megyei Jogú Város, Sviag Kft., Tormási Autóház, Bácsvíz Zrt., Fornetti