III.KÖD-MIX Torna - 2017.11.25.

A Kecskeméti Önkormányzati Dolgozók Szabadidő Sport Clubja immár harmadik alkalommal rendezte meg most szombaton a KÖD-MIX Röplabda Tornát a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Tornacsarnokában. A házigazda KÖD mellett a kupáért az egész napos rendezvényen 19 csapat mérkőzött meg. A tornán nem csak kecskeméti, hanem győri, budapesti, szentesi, szarvasi és székesfehérvári csapatok is voltak. A mezőny nagyon színvonalas volt. A résztvevők között voltak középiskolás tanulók, egyetemisták, de volt nyugdíjas is. 4 csoport került kialakításra. A csoport mérkőzések és a keresztjáték után a végén a helyezésekért ment a küzdelem. A tornát a Szarvashiba csapata nyerte, a második a Six – Team, a harmadik pedig a házigazda csapata lett.
Különdíjban részesült:  
Legtechnikásabb női játékos: Bazsó Kitti
Legjobb női játékos: Szarka Alíz
Legtechnikásabb férfi játékos: Dorcsák Lajos
Legjobb férfi játékos: Tóth Szilárd
A díjak a tornát követően egy vacsorával egybekötött est keretében kerültek átadásra az Aranyhomok Szálloda különtermében.  
Köszönet a támogatóknak!
KMJV Önkormányzata, NEA, Fornetti, Gréczi Andrea.

Zentai Mix Torna I. hely! 2017 11 04

szabadmagyarszo

 

KÖD Strandröplabda Torna - 2017. 09. 05.


 

IV. Pajor Pálinka Országos Mix Röplabda Torna - 2016. 06.04.

III. hely

„Zsíroskenyér” Röplabda Torna - 2017. 02. 18.

A Kecskemét Önkormányzati Dolgozók Szabadidő Sport Clubja iImmár negyedik alkalommal rendezte meg a „Zsíroskenyér” Röplabda Tornát a Zrinyi Ilona Általános Iskola tornacsarnokában. A torna 8:30 órakor  6 csapat részvételével kezdődött, s késő délutánig tartott. A tornán a játszmák élvezetesek, jó színvonalúak voltak. Ezért külön dicséret a résztvevő csapatoknak és a játékosoknak.  A játékosok a mérkőzések szüneteiben az elveszett kalóriákat lilahagymás zsíroskenyérrel pótolhatták, de a folyadékpótlásról sem feledkeztek meg hiszen volt meleg tea és ásványvíz is.  

Az első helyezett csapat kupát és érmet, a második és a harmadik csapat érmet kaptak az oklevél mellé.

Végeredmény:

1 hely: KÖD

2 hely: Werdel Szépen

3 hely: Family Team

4 hely: Szurtyuk

5 hely: Kötelék

6 hely: Sasfiókák

Különdíjasok:

Dorcsák Lajos (Family Team), Réted Vivien (Kötelék), Szeberényi Gyula Tamás (Sasfiókák), Szarka Alíz (KÖD), Hambalkó Ferenc (Werdel Szépen), Lázár Marianna (Szurtyuk)

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Köszönet a támogatóknak és a segítőknek.

 

 

Szarvasi MIX Röplabda Kupa - 2015. 10. 10.

 

III. hely

II. KÖD-MIX Röplabda Torna - 2016. 11. 26.

 

 

X. Röplabdászok Mix Röplabda Torna 2016. 05.07.

16 csapat részvételével került megrendezésre május 7-én a torna. Négy csoport került kialakításra, a csoportból az első két helyezett játszott az első nyolc helyért. Egy vesztes meccsel kerültünk a felső házba, utolsó meccsünket elvesztettük a Szarvashiba ellen. Az első négy helyezett csapatnak mindenkinek két vesztes meccse volt, így  a pont különbségek döntöttét el a helyezéseket.

I. Pálinka Sc
II. KÖD
III. All-In

2014.03.15. Szarvasi Mix Röplabda Kupa 

Egyesületünk röplabda csapata Szarvason a Mix Röplabda Kupán ismételten bizonyított. Elmondhatják magukról, hogy tornáról tornára egyre jobb eredményt érnek el.  A  játékot az is nehezítette, hogy a játékosok életkora a kiírásban nem lett meghatározva. nincs A fiatalok és az idősebbek egyaránt játszhatnak. A korkülönbségek ellenére családias hangulatban telt el a nap. A meccsek végeztével a megfáradt játékosok a bográcsban főtt finomságokkal pótolhatták az elveszett kalóriákat. 

KÖD MIX RÖPLABDA TORNA - 2015.11.07.

 

KTV 

 

KÖD MIX Röplabda Torna  2013. november 9.

 

KÖD MIX Röplabda Torna kíirás

Sárfehér Röplabda Kupa - 2013. szeptember 28. 

2013. szeptember 28-án Izsákon  egy meghívásos röplabda tornán vettek részt a KÖD-ös röplabdás fiúk és lányok. A torna az Izsáki Sárfehér Napok őszi fesztivál egyik programja volt. A tornán 12 csapat küzdött egymással, s csapatunk 7. helyen végzett. Rendkívül jó hangulatban telt el nap.

 

„LUX INVEST 2000” Nőnapi Röplabdatorna 

2013. április 13-14. Bonyhád

Hagyományokhoz híven április 13-14-én került megrendezésre Bonyhádon a nőnapi röplabda torna. A tornán 8 női és 7 férfi csapat küzdött két napon keresztül. Mivel szerbiából is érkezett csapat így nemzetközivé vált a mezőny. A mérkőzések kétszer 14 percig  tartottak. Csapatunk minden meccsét megnyerte a későbbi első helyezett csapat ellen döntetlent ért el. Ebbe a mérkőzésbe igaz a természet is beleszólt, mivel az egyik pályát teljesen elvakította a "tavaszi nap sugára"! Összességében rendkívüli jó hangulatú hétvége volt a szombat esti bulival egyetemben. Mind a lány és mind a fiú csapat második helyezettként térhetett haza. Lányoknál pedig Gréczi Andrea különdíjban részesült!!

-Bariné Andi- 

"Zsíroskenyér"Röplabda Torna 2015. 01.31

 A tornán lehetőséget biztosítottunk az amatőr röplabdázók részére, hogy az edzeseken szerzett tudásunkat, fejlődésüket megmutassák. A torna 9 órakor 6 csapat részvételével kezdődött, s késő délutánig tartott. A tornán a játszmák élvezetesek, jó színvonalúak voltak. Ezért külön dícseret a résztvevő csapatoknak, játékosoknak, hiszen mindenki első helyen végzett. Minden első helyezett (minden játékos) jutalma egy plakett és egy oklevél volt. A jékosok a mérközések szüneteiben az elveszett kalóriákat lilahagymás zsíroskenyérrel és egy kis süteménnyel pótolhatták, de a folyadékpótlásról sem feledkeztek meg meleg tea és ásványvíz formájában. 

A rendezvény a MOB támogatásával valósult meg, illetve a program megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta. 

KÖD-MIX Röplabda Torna - 2014. 11. 08.

Kedves Röplabdás Barátaink!

Családias hangulatban telt el a II. KÖD- MIX röplabda torna 3 kecskeméti és 2 izsáki csapat részvételével. Zsíroskenyér és finom meleg tea fogyasztása közben jutott idő a baráti beszélgeetésre is.  A torna vándorserlegét a Bogyó és Babóca csapata vihette haza, melyet az egyesület elnöke adott át a gyóztes csapatnak. A csapatok részére a jól megérdemelt érmet és az oklevelet Dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere adta át, aki a győztes csapat tagja volt. 
Eredmények: 
1. Bogyó és Babóca
2. Werdel Szépen
3. KÖD
4. Jóskaböske
5. SZOFI
A torna külön díjait Bari Kitti a Baritrans Kft ügyvezetője adta át.
Különdíjasok Szarka Aliz
                       Hambalkó Ferenc
                       Varga Erika
                       Kovács Tamás        
                       Gál Judit             
Női abszolút:  Jakab Tóth Ágnes
Férfi abszolút Ivanics Tamás
Találkozunk 2015. január 31-én az Új Évi Röplabda Tornán. 
Köszönet a támogatóknak. 

A rendezvény a MOB támogatásával valósult meg, illetve a program megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta. 

KOMLÓ 2013. november 17.

Röplabda csapatunk ismételten bizonyított. 

Minden elismerés a II. helyért. Kell ezt jobban részletezni? A kemény munka, a sok-sok kitartó és kemény edzés eredménye.

 

Tornáról képek itt....

III. Pajor Pálinkás Kupa Kecskemét - 2015.06.20.

 

III. hely KÖD 

Idén először KÖD-MIX Röplabda Torna 2013. november 9.

Nagy várakozás előzte meg az idén először megrendezett KÖD-MIX Röplabda Tornát. A három kecskeméti csapat mellett örömmel üdvözöltük a Bajai Önkormányzat és az Izsák-Orgovány közös csapatát.Jó volt látni, hogy nemcsak sportszerű küzdelem zajlott a csapatok között, hanem jutott idő baráti beszélgetésre is.  A jók között a legjobb ezen a napon a RÖP-KECSKE csapata lett, s ők vihették haza a vándorserleget is.

A második helyezett a VOLLEY-BOND; a dobogó harmadik fokára a Trakik állhattak.

4. hely: KÖD

5. hely: BAJAI ÖRCS

A torna külön díját Bari Kitti a Baritrans Kft ügyvezetője adta át.

Különdíjasok:

RÖP-KECSKE        Szénási Szabolcs

VOLLEY-BOND        Jakab Tóth Ágnes

Trakik                     Tóth Anett

KÖD:                       Kovácsné Ferenczy Gabriella

BAJAI ÖRCS            Havasi Ádám

Köszönet Bariné Polyák Andreának, aki nélkül ez a torna nem jött volna létre, valamint a támogatóinknak; Fornetti Kft, Baritrans Kft Képek itt...

I. Pajor Pálinka Mixröplabda Kupa 2013. 04.07.

2013. április 6-án szombaton rendezték meg Dunszt Ferenc emlékére az I. Pajor Pálinka Mixpöplabda Kupát a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában.

A házigazda Pálinka SC mellett a kupáért az egész napos rendezvényen 17 csapat mérkőzött meg. Nem csak kecskeméti csapatok voltak, hanem Székesfehérvárról, Budapestről, Szarvasról, Kaposvárról, Szegedről és Bajáról is érkeztek.

A mezőny nagyon színvonalas volt. Minden elismerés a KÖD csapat tagjainakKépek...