HÍRÖS FÉLMARATON - 2012. szeptember 30.

 A VI. Híros félmaraton sok ember számára emlékezetes maradt, hiszen már az előző nap is jó hangolatban telt, mikor a Hírös Futóklub néhány tagja és az aktív segítők megépítették a versenyközpontot, s kijelölték a pályát.... bővebben a www.iusegy.com honlapon.

Képek a képtárban!

2012. 06. 20. - Közszolgálati Dolgozók Sportnapja, Kecel

Az idén Kecelen került megrendezésre a X. Közszolgálati Dolgozók Sportnapja, ahol egyesületünk szervezésében képviseltette magát Kecskemét város csapata.  A csapatoknak nem csak egymással, hanem a hőséggel és a tűző nappal is meg kellett küzdeniük. 2012-ben a vándorkupát ismételten Kecskemét város csapata hozhatta magával.

Eredmények ITT   Képek a képgalériában.

Hivatal Kupa 2012. 06. 16.

A IUSTITIA Egyesület által hagyományosan június 3. szombatján került megrendezésre a köztisztviselői juniálisa, ahol 16 foci és 8 röplabda csapat mérhette össze erejét. Egyesületünk 2 foci és 2 röplabda csapattal képviseltette magát a tornán.

Fociban a 7 illetve a 13. helyen végeztünk.

A foci eredményhirdetést követően fejeződött be a röplabda mérkőzések. A vándorkupáért a KÖDSZ SC I. és a Kormány Hivatal csapata mérhette össze erejét. Szoros küzdelem árán védte meg tavalyi győzelmét a KÖDSZ SC I. csapata. Gratulálunk nekik.

Röplabda eredmények Itt   Képek a képgalériában

II. Kecskeméti Városi Sportnap 2012. 06. 09. 

A  II. Kecskeméti Városi Sportnap keretében került megrendezésre a II. Mercédes, illetve a Smart családi futás. A 10 és 2 km távokon kb. 200 induló volt. Egyesületünk bonyolította le mind  két táv neveztetését, illetve a befutásnál az egyedi érmek, illetve a befutó csomag kiosztását is. Szintén a sportnap keretében került megrendezésre a foci bajnokság, amelyen a fiúk első helyezést értek el. Gratulálunk nekik.  

Képek a képgalériában. 

2012. 04. 14-15.

Gondoltatok-e arra, hogy milyen csodás lehet a természetben sétálni, ahol nem csak a test, hanem a lélek is megújul.

A friss levegőre és a természet közelségére vágyóknak tartalmas időtöltést kínáltunk a havonta megszervezésre kerülő gyalogtúráinkkal a kecskeméti Természetgyógyász Napok Szakkiállításon és Vásáron. Bóvebben

Képek a képgalériában.

2012. 03. 9-10. Tourex kiállítás

Egyesületünk a hétvégén megrendezett Tourex Idegenforgalmi kiállításon vett részt, ahol megismerhettek és találkozhattak velünk.

A standunknál sokan megálltak, érdeklődtek, csodálták a képeket, sőt keresztrejtvényt is fejthettek. 

A helyes megfejtők között szombat délután utalványokat sorsoltunk ki. 

Ilyen jellegű megjelenésre legközelebb áprilisban lesz lehetőségünk.